Puerto – fotenie v Bratislave

František Churý, známy najmä pod umeleckým menom Puerto, je slovenský raper a spevák, ale hlavne najpoprednejší predstaviteľ latino žánru na Slovensku. Puerto na hudobnej scéne pôsobí od roku 2011. To ale znamená, že ja som ho už nezažil. Ale práve nastalo Puerto – fotenie v Bratislave.

Puerto je slovenský raper, ktorý sa na slovenskej rapovej scéne objavil v roku 2019 so svojím debutovým singlom “Nedokončený”. V tom čase sa stal populárnym vďaka svojmu energickému štýlu a autentickým textom, ktoré sa zameriavali na jeho vlastné zážitky a príbehy.

Jeho hudba sa vyznačuje silnými beatmi, chytľavými refrénmi a tematickým zameraním na sociálne a emocionálne témy. Okrem sólovej kariéry sa podieľa aj na rôznych spoluprácach s ďalšími slovenskými umelcami, ako napríklad Separ, Ženy a ďalší.

Slovenská rapová scéna sa v posledných rokoch stáva čoraz populárnejšou a získava si medzinárodné uznanie. Puerto je jedným z mnohých talentovaných raperov, ktorí v nej pôsobia, a jeho hudba je dobrým príkladom toho, aká je táto scéna rozmanitá a plná vychádzajúcich talentov.

Začiatkom septembra sme mali spolu cool deň, pretože sme fotili nové promo fotky pre jeho PR a mali sme skvelý team. Producentom bol DJ Tager, o styling a makeup sa starala Simonka a ja som fotil. Začali sme pri ROH budove, ktorú sme mali úplne pre seba, nakoľko bol voľný deň.

Po rýchlom vybavovaní sme sa dostali na UFO, z ktorého sme mali možnosť zachytiť výhľad na Bratislavu a skončili sme pri AuParku. Rýchle ale veľmi cool fotenie, z ktorého chcem ukázať zopár fotografii aj v tomto blogu.

produkcia: DJ Tager
makeup: Simona Krasňanská
photo: Jan Freire

Ak Puerta náhodou nepoznáte, čeknite si jeho videá. Napríklad oficiálny cover Puerta s Yaelom – Vďaka Ti!

No a tu už sú sľúbené fotografie. Dajte vedieť, ako sa vám páčia foto z “Puerto – fotenie v Bratislave” v komentoch pod blogom. A ak potrebuješ fotenie aj Ty, dajme si call alebo cafe a dohodneme sa.

Viac fotografii vždy nájdete v našich galériach.

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com