Portréty pre Zuzku

Portréty pre Zuzku. Toto je moje posledné fotenie v Európe. Aspoň pre zatiaľ. Zuzku poznám už veľa rokov, ale až teraz sa odhodlala ma osloviť s tým, že chce pred mojím odchodom do Ameriky ešte nejaké portréty. (update: nakoniec sama odišla do Ameriky, vydala sa tam a stále tam žije).

Takže sme fotenie stihli vyslovene na poslednú chvíľu, len pár dní pred mojim letom. Dokonca editáciu fotiek som musel už nechať na Ameriku, ale s o to väčšou radosťou som ho robil. (update 2: ja som už nakoniec po 10 rokoch späť a opäť sa môžeme všetci fotiť. Kľudne sa ozvite a dohodneme sa.)

Fotenie sme dohodli v úžasných prietoroch dizajnovej predajne KARE Bratislava v Light Centre, kde o krásne zákutia naozaj nie je núdza. O makeup a vlasy sa postarala šikovná Kristínka z Celebré studia a styling mala na starosti Janka,

A tu vidíte výsledok. Súfam, že sa páči. Čo myslíte, je dobré si urobiť takéto fotenie aspoň raz za čas? Ak áno, ako často by ste do toho šli vy? Ak nie, prečo? Využite koment sekciu dole pod blogom a dajte mi vedieť.

personal portrait Zuzana

makeup a vlasy: Celebre Studio
lokácia: KARE, Bratislava
styling: Jana Hellesch
photo: Jan Freire

personal portrait Zuzana
personal portrait for Zuzana
zuzana ruzickova personal portrait

Viac foto uvidíte, ako vždy v našich galériach. A ak sa vám naša práca páči, a potrebujete tiež nejaké portréty, spojme sa ešte dnes pre viac detailov a dohodneme si fotenie.

Freire Photography – Bratislava
Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com