Sabina Ováriova – portfólio modelky

Sabina Ováriova – portfólio modelky. Opäť sme fotili fashion alebo modelkovské porfolio. Tentoraz opäť pre Miss 7 Continents – Sabinu Ováriovú.

Sabina Ováriová je slovenská modelka a kráľovná krásy, ktorá sa preslávila, keď v roku 2019 získala titul Miss Seven Continents. Jej cesta k úspechu je dôkazom jej tvrdej práce, vytrvalosti a odhodlania.

Sabina sa narodila 9. júla 1998 na Slovensku a vyrastala v malej obci. Mala skromné detstvo, no vždy ju zaujímala móda a krása. Sabina sa začala zúčastňovať súťaží krásy v roku 2016, keď sa stala finalistkou súťaže Miss Slovensko.

V roku 2009 sa Sabina zúčastnila súťaže Miss Seven Continents. Svojou krásou a sebavedomím si získala priazeň poroty a publiku a stala sa víťazkou súťaže. Tento titul jej otvoril dvere do sveta módy a modelingu.

Od tej doby Sabina pracovala na svojej kariére a stala sa modelkou pre viaceré značky a magazíny. Okrem toho sa aktívne venuje aj charitatívnym projektom a podporuje rôzne dobročinné organizácie. Sabina Ováriová je príkladom toho, že tvrdá práca a odhodlanie môžu priviesť k úspechu.

Na naše fotenie som opäť našiel super lokáciu a pracoval s top tímom. Dúfam, že sa vám fotky páčia. Dajte mi vedieť v komentoch dole pod blogom.

Ak chcete vidieť viac foto, nájdete ich vždy v našich galériach.

Model: Sabina Ovariova
location: Chateau Foldvary
hair and makeup: Kristina Kurinova
styling: Jana Helleschova
photography by Jan Freire

model Sabina Ovariova
Sabina Ovariova
sabina ovariova

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com