Fotky predajne Penny Black

Fotky predajne Penny Black. Penny Black je sesterskou značkou talianskej módnej značky Max Mara. Max Mara je poprednou značkou luxusného oblečenia a doplnkov, ktorá bola založená v roku 1951. Penny Black bola založená o vyše 20 rokov neskôr ako jedna z viacerých sesterských značiek Max Mary a súčasťou skupiny Max Mara Fashion Group. Sám ju odporúčam všetkým, komu sa Max Mara páči. Práve som dokončil fotenie interiérov ich obchodov a nech sa páči, tu sú aspoň dve foto.

Penny Black je populárna talianska módna značka, ktorá bola založená v roku 1978. Značka je známa svojimi štýlovými a sofistikovanými návrhmi oblečenia, ktoré sú určené pre ženy všetkých vekových kategórií. Názov “Penny Black” pochádza z prvéj poštovéj známky na svete, ktorá bola vydaná v roku 1840 vo Veľkej Británii.

Penny Black má množstvo obchodov umiestnených v hlavných mestách po celom svete, vrátane Milána, Paríža, Londýna a New Yorku, ale aj Bratislavy. Okrem svojich fyzických obchodov má Penny Black aj internetový obchod, kde zákazníci môžu prezerať a nakupovať ich najnovšie kolekcie.

Návrhy oblečenia značky sú často charakterizované čistými líniami, elegantným strihom a nadčasovým estetickým vzhľadom, ktorý oslovuje ženy, ktoré hľadajú štýlové a univerzálne kúsky do svojich šatníkov. Značka ponúka širokú škálu odevov, vrátane šiat, blúzok, sukienok, nohavíc a vrchov.

Penny Black sa tiež zaviazala k udržateľnosti a implementovala rôzne iniciatívy na zníženie svojho environmentálneho dopadu. Napríklad používa ekologické materiály a výrobné metódy a zaviedla recyklačný program pre svoje obchody a kancelárie.

Celkovo je Penny Black uznávanou módnou značkou, ktorá ponúka vysoko kvalitné oblečenie, ktoré je zároveň módnym a nadčasovým. Ich záväzok k udržateľnosti je tiež pozitívnym aspektom, ktorý rezonuje s mnohými spotrebiteľmi, ktorí hľadajú odevy s ekologickým zameraním. Ako sa vám páčia fotky predajne Penny Black?

PennyBlack interior
PennyBlack-store

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com