Prečo reštaurácie potrebujú kvalitné fotky?

Prečo reštaurácie potrebujú dobré fotografie? V dnešnej dobe, keď človek, ktorý reštauráciu nepozná do nej až tak často nezablúdi, hlavne nie bez toho, aby si najskôr pozrel recenzie online, dôležitosť kvalitnej fotografie pre reštaurácie exponenciálne narástla.

Tvrdiť, že hodnota pozitívnej recenzie je nevýznamná, je dnes už hlúpe. Jedno je však isté, sa hovorí že Fotka povie viac ako tisíc slov. Dosah, ktorý môže mať pre vás dobre urobená fotografia jedla alebo vášho priestoru, je obrovský. Vizualizácia vášho podniku a vášho jedla v rámci sociálnych médií sa stala prvoradou pre vytváranie nových klientov.

restaurant interior photography

Profesionalita fotografií je však nanajvýš dôležitá. Zle osvetlený tanier kuracích enchiladas môže byť viac na škodu, ako nemať žiadne fotky, a to bez ohľadu na to, aké chutné je toto mexické stelesnenie kulinárskej dokonalosti. Preto každý rok idú na fotografovanie jedla miliardy eur. Nie je žiaden dôvod, prečo by mal McDonald’s mať viac sexi vyzerajúce jedlo ako vy!

Zatiaľ čo v ideálnom svete by vaše jedlo malo byť nezávislé od vášho Facebooku, žijeme vo svete neustále sa znižujúceho rozsahu pozornosti. Čas majiteľa reštaurácie na to, aby urobil dojem, sa zmenšuje, takže sa uistite, že ho využijete naplno. Ukážte nám, čo budeme jesť a kde to budeme jesť. Nalákajte nás!

why restaurants need great photography

Nájdite si profesionálneho fotografa, pochváľte sa svojím priestorom, ukážte atmosféru a nalákajte nás fotkami svojho menu a už nebudete vedieť zákazníkov vyhodiť … pokiaľ bude chutiť rovnako ako bude dobre vyzerať na foto.

A uistite sa, že budete mať aj fotografiu exterieru, aby sme presne vedeli, čo máme hľadať!

Niekoľko príkladov našej práce:

Interiéry reštaurácie Marrakech

Marrakech Menu

Koktaily Stana Vadrnu

Stan Vadrna cocktails photo

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com