Profesionálne portréty pre Kharisma

Profesionálne portréty pre Kharisma. Kharisma je moderná PR firma, ktorá sa špecializuje na public relations pre klientov z rôznych oblastí. Vedenie tejto firmy prevzala mladá a talentovaná kočka, ktorá si uvedomuje, že profesionálne portréty jej a jej kolegýň sú dôležitým prvkom úspešného podnikania. Preto sa obrátila na mňa, ako skúseného fotografa, aby som zabezpečil kvalitné fotografie na propagáciu ich práce.

V spolupráci s Kristínou sa podarilo zorganizovať fotenie, na ktorom sa zúčastnila každá členka tímu Kharisma. Všetky sa tešili na tento deň a boli plné energie a nadšenia. Dôležité bolo dokonalé nasvietenie a kompozíciu jednotlivých fotografií, aby každá z nich vyzerala príťažlivo a profesionálne. Výsledky boli vraj takmer dokonalé a každá kočka bola spokojná so svojím portrétom.

Takýto prístup k propagácii a získavaniu nových zákazníkov je v dnešnej dobe nevyhnutným prvkom úspechu. Firmy, ktoré sa snažia o svoj rast a úspech, musia mať kvalitné portréty svojich zamestnancov a popri tom aj dokonalé vizuálne zobrazenie ich práce. Spolupráca s kvalitným fotografom bola pre Kharisma úspešným krokom k úspešnej propagácii ich práce a následnému získaniu nových zákazníkov.

V dnešnej dobe sa čoraz viac spoločností snaží o propagáciu svojich služieb aj cez sociálne siete. Profesionálne fotografie sú jedným z kľúčových prvokov vytvárania profesionálneho imidžu, ktorý pomáha zaujať potenciálnych zákazníkov. Spoločnosti, ktoré vedia, ako na to, získavajú výhodu pred konkurenciou a budujú si kvalitnú reputáciu.

Kharisma - Kristina
Kharisma - Kristina - majitelka
Kharisma - Anna
Kharisma - Ivana

Dajte nám vedieť ako sám páčia profesionálne portréty pre Kharisma, ak tiež potrebujete profesionálny portrét, zavolate ešte dnes!
Viac foto nájdete v našich galériach alebo podobných blog postoch.

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com