Fotenie menu reštaurácie Eshel David

Fotenie menu reštaurácie Eshel David. Eshel David, nová židovská reštaurácia v Bratislave, zaznamenala v poslednej dobe veľký nárast popularity a to vďaka vynikajúcim jedlám a skvelému šéfkuchárovi Mirovi Heredošovi. Majiteľ reštaurácie si dáva záležať na tom, aby ponúkal svojim hostom vynikajúce jedlá a jedinečný zážitok z jedla.

Preto majiteľ rozhodol o fotení nového menu a vybral si práve Mira Heredoša ako zodpovedného za jeho tvorbu. Ako šéfkuchár má Mirko Heredoš veľa skúseností v tvorbe jedál a vždy sa snaží pridať niečo originálne a vynikajúce do každého pokrmu. Jeho jedlá sú vždy plné chuti a odrážajú jeho zanietenie pre gastronómiu.

Fotenie pre Eshel David Restaurant prebiehalo pod dohľadom kreatívneho tímu, asnažili sme sa zachytiť jedinečnú atmosféru reštaurácie a zviditeľniť nové menu. Výsledkom bolo niekoľko krásnych fotografií, ktoré majú byť použité na billboardovú kampaň pre túto reštauráciu.

Eshel David Restaurant je súčasťou Eshel David Pension & Restaurant, ktoré ponúka ubytovanie a jedlo v tradičnom židovskom štýle. Táto reštaurácia sa stala jednou z najobľúbenejších reštaurácií v Bratislave a ponúka výber z viac ako 50 jedál, vrátane klasických židovských pokrmov ako je pastrami, matzo ball soup alebo delikátny bagel so smotanovým syrom.

Eshel David ponúka nielen výborné jedlá, ale aj príjemnú atmosféru a skvelú službu. Je to ideálne miesto pre romantickú večeru alebo rodinnú oslavu. Majiteľ Eshel David sa snaží zabezpečiť, aby jeho hostia si užili vynikajúci gastronomický zážitok a aby sa v reštaurácii cítili príjemne a pohodlne.

billboard for Eshel David restaurant
eshel david restaurant bratislava

Viac fotografii vždy nájdete v našich galériach.

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com