Geox – nafotenie obchodov

Geox – nafotenie obchodov. Práve som sa vrátil z túry po obchodoch Geox a Cerruti, kde sme robili fotenie značkových obchodov pre nášho klienta, firmu Sempre Shoes. Opäť bola kopa srandy a dobrej nálady. A tu sú aspoň 2 fotky zo dnes.

GEOX je talianska značka obuvi, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj kvalitnej a funkčnej obuvi pre mužov, ženy a deti. Svoju činnosť začala v roku 1995 a odvtedy sa stala populárnou značkou na celom svete.

Jedným z najdôležitejších prvokov, ktoré GEOX vyrábajú, je patentovaný systém Geox Respira. Tento systém zabezpečuje príjemné klimatické podmienky v obuvi, ktoré sa vyznačujú maximálnou priedušnosťou a zároveň ochranou pred vlhkom a vodou. Obuv GEOX je teda ideálna nielen na bežné nosenie, ale aj pre aktívne športovanie.

GEOX ponúka širokú škálu produktov, vrátane tenisiek, topánok na klasické obleky, sandálov, topánok na behanie a mnohé iné. Značka tiež ponúka špeciálne kolekcie pre deti, ktoré sú vyrobené s ohľadom na ich potreby a pohodlie.

Okrem svojich produktov, GEOX má aj svoje obchody, ktoré sa nachádzajú po celom svete. Ich obchody sú dizajnované tak, aby zákazníci mali pocit, že sú v modernom a sofistikovanom prostredí. Obchody GEOX sú často zamerané na zákazníkov, ktorí ocenia kvalitu a dizajn. Okrem toho, GEOX má aj svoje online obchody, ktoré sú ľahko prístupné pre zákazníkov na celom svete.

GEOX sa tiež snaží byť environmentálne zodpovednou značkou a používa ekologické materiály pri výrobe svojich produktov. Okrem toho, značka sa zúčastňuje na rôznych dobročinných aktivitách a pomáha obetiam rôznych katastrof a chorôb. GEOX je teda nielen kvalitnou značkou, ale aj značkou, ktorá sa snaží byť prospešná pre spoločnosť.

geox shop photo
Geox store photo

Viac fotografii vždy nájdete v našich galériach.

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com