Bar Amazement Revolution Contest No.5

Bar Amazement Revolution Contest No.5 v Marrakech Caffe & Restaurant Bratislava

Bar Amazement Revolution (BAR) súťaž je globálna súťaž pre barmanov, ktorá sa každoročne koná s cieľom ukázať ich zručnosti v tvorbe inovatívnych kokteilov s použitím prémiových destilátov a miešadiel. Súťaž je organizovaná spoločnosťou Pernod Ricard, jednou z popredných spoločností zaoberajúcich sa výrobou a distribúciou alkoholických nápojov na svete, a je otvorená pre barmanov z celého sveta. Účastníci sú hodnotení na základe ich kreativity, technických zručností, prezentácie a celkového výkonu. Víťazi súťaže získavajú finančnú odmenu, trofej a uznávanie v globálnej bartendingovej komunite.

Súťaž sa zameriava na inováciu v oblasti miešania koktailov a povzbudzuje barmanov, aby využili svoju kreativitu a predstavivosť pri tvorbe nových nápojových receptov. Taktiež umožňuje barmanom z celého sveta zdieľať svoje zručnosti a skúsenosti v rámci komunity. BAR súťaž je preto jednou z najprestížnejších súťaží pre barmanov a predstavuje vynikajúcu príležitosť pre nich na zviditeľnenie a uznávanie ich práce v oblasti mixológie.

V roku 2011 sa konala Bar Amazement Revolution Contest No.5 v Marrakech Caffe & Restaurant Bratislava v pod záštitou Stana Vadrnu. A tu je aspoň zopa fotografii, které som urobil ano event fotograf.

Bar Amazement Revolution Contest No.5
Bar Amazement Revolution Contest No.5
Bar Amazement Revolution Contest No.5

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com