Fotenie interiéru pre reštauráciu Marrakech Bratislava

Fotenie interiéru pre reštauráciu. Dobré fotky sú pre každú reštauráciu skutočne dôležité. Keď ľudia hľadajú novú, chcú vopred vidieť a vedieť čo najviac. Určite nechcú vidieť len mizerné obrázky z mobilných telefónov od ostatných hostí, chcú vidieť aj profesionálne fotky. A viete si predstaviť, čo môže predať vašu reštauráciu lepšie, ako dobré recenzie spolu so skvelými profesionálnymi fotkami. Práve som napísal nový blog o dôležitosti a vplyve dobre urobenej fotografie jedla a fotografie interiéru / exteriéru na získanie nových hostí.

Tieto fotky sú vyhotovené pre Marrakech, ktorý je novým lounge konceptom reštaurácie v Starom meste v Bratislave, ktorá je hlavným mestom Slovenska. Otcom tohto konceptu je dnes už legenda, Stan Vadrna so svojim tímom. Naozaj sa mi páči, ako táto reštaurácia priniesla kúsok Marrákeša do srdca Európy. Ako isto vidíte na týchto fotkách, budete sa tu cítiť veľmi príjemne a v priateľskom prostredí.

A presne o toto aj ide. Prilákať nových hostí už vopred fotkami. Aby podľa fotografii interiéru chceli určite prísť. Fotenie interiéru pre reštauráciu najlepšie urobí skúsený realitný fotograf, ale môžete skúsiť aj produktového alebo reklamného. Menej skúností budú mať fashion alebo portrétni fotografi a často na fotenie priestoru nemajú ani vybavenie.

Ak potrebujete nové profesionálne fotky pre svoju reštauráciu / bar / klub / lounge, pozrite si našu prácu a kontaktujte nás pre podrobnosti a dostupnosť.


Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com