Sabina Ováriová

Prvé fotenie – Sabina Ováriová – Miss Seven Continents by Celebrity Style Production

Radi by sme Vám predstavili Sabinu Ováriovú – Miss Seven Continents. Sabina je slovenská kráska, ktorá v roku 2009 získala titul Miss Seven Continents na súťaži krásy v Egypte.

Sabina pochádza z obce Medzilaborce na Slovensku a už od mala sa venovala tancu. Vďaka svojej nadanej postave a kráse sa rozhodla zúčastniť niekoľkých regionálnych súťaží krásy, kde sa jej darilo a získavala cenné skúsenosti.

V roku 2019 sa Sabina rozhodla zúčastniť sa medzinárodnej súťaže krásy Miss Seven Continents, ktorá sa konala v Egypte. Svojimi krásnymi postavou, charmom a sebavedomím si získala priazeň poroty a divákov a stala sa víťazkou tejto prestížnej súťaže.

V súčasnosti Sabina pracuje ako modelka a tanečnica a zúčastňuje sa rôznych reklamných a spoločenských podujatí. Okrem toho sa venuje aj charite a pomáha organizovať rôzne dobrovoľnícke akcie.

Sabina je príkladom toho, že krása nie je len o vonkajšom vzhľade, ale aj o sebavedomí, charizme a nadaní. Jej úspech na súťaži Miss Seven Continents ukazuje, že keď máte tieto vlastnosti a robíte to, čo vás baví, môžete dosiahnuť výnimočné veci.

Dúfame, že sme Vám poskytli zaujímavé informácie o Sabine Ováriovej a že ste sa dozvedeli niečo nové o jej úspechu na súťaži Miss Seven Continents. Zároveň vám predstavujeme fotografie, ktoré sme so Sabinou urobili ešte v 2009, ešte ako Celebrity Style Production team.

model: Sabina Ovariova
location: Kare Bratislava
makeup: Linda Henderson
hair: Lukas Bielka
styling: Adam Vojtek
photography by Jan Freire

Sabina Ovariova

Sabina Ovariova

Sabina Ovariova

Sabina Ovariova

Sabina Ovariova

Sabina Ovariova

Viac fotografii môžete nájsť v galériach.

Freire Photography – Bratislava

Facebook | Pinterest | Twitter
hello@freirephotography.com